Örök élet

Ma úgy felbasztam magam hogy ez a blog lett belőle

capture.JPG

Szóval ma a kellemes homeofficeban a gép előtt termelem a GDP-t, majd betalált két olyan hír hogy kávé nélkül is összefostam magam:

Az egyik, a kevésbé elszomorító, az nagy vezérünk hatalmas önzetlensége, amivel biztosan nem a 2022-es választásokra gondolva bejelenti, hogy visszahozza a 149-ik havi nyugdíjat. Ez igen bazdmeg, le a kalappal, remélem majd 95 évesen, amint elértem az akkori nyugdíkorhatárt, majd lábon csókolhatom az emlékét én is.

De meg kell hagyni nagy ravaszság, egy gyakorlatilag ingyenes marketingfogással terelni egy másikról. A terelés a vészhelyzetre hivatkozva a "koronavírus-törvény" leple alatti ínyencségekre vonatkozik. Már látom magam előtt ahogy épül az új ősmagyar nemzeti turulkeltető a városligetben, amibe Lőrinc puszta kézzel szereli a központi fűtést óránként hetvenmilliárdért, és milyen jó lesz mert sok embernek munkát ad, mégis ki és mi a faszt képzel magáról ha megkérdőjelezi?

Meglepő módon voltak viszonylag hasznosnak tűnő pontjai is, mint pl. az 5 év a rémhírterjesztőkre. Persze minden szubjektív, de mikor szegény anyám küld egy cikket, hogy "azt olvastam ez valójában amerikai felpimpelt szaringáz, mit gondolsz?" akkor bele se merek gondolni hogy a sok chemtrailes fasz karöltve a laposföldhívőkkel mekkora fölösleges pánikot lenne képes kelteni ha igazán odatennék magukat (lehet az 5 év még kevés is lenne, mellé nyugodtan kerékbe lehetne törni őket miközben a saját szaringázos seggükből szívják a chemtrailt a Föld legtávolabbi sarkán).

De amiért ez az egész pofátlanság, az a tény, hogy kétharmaddal egyébként is nagyjából azt csinálnak amit akarnak, akkor mégis miért kell most erőltetni ilyen mellékszálakat, amikről még a vak is látja, hogy semmi de semmi köze nincs a vészhelyzethez? Ráadásul a főtöketlen Áder a saját halálos ítéletét is boldogan aláírná, nemhogy bármilyen törvényt visszadobna, szóval nyugodtan ráértek volna ezekkel a halaszthatatlan ötletekkel.

Ingyenesnek pedig azért ingyenes, mert ha tényleg rázendít a korona akkor egyrészt nem lesz akinek nyugdíjat adni majd. Másrészt ha remélhetőleg nem így lesz, és Lee bácsi denevérfőztje nem bassza telibe se az embereket se a nyarat, se semmit, akkor is olyan erős forintot sikerült összehozni az elmúlt hónapokban, hogy bazdmeg egy földön talált 50 euro centből végtelen nyugdíjat és örök életet tud biztosítani forintban. Ez utóbbit amúgy is el tudná hitetni szerencsétlenekkel, elég lenne a havi nyugdíjat 1 forintra levinni de cserébe egymillió havi nyugdíj járna MINDENKINEK az idők végezetéig kétszer.

A szomorúbb hírről meg majd a következő posztban, épp eléggé felbaszott ez is a kutyafáját neki.